Bugün, 7 Mayıs 2024 Salı

Öztaylan'dan Karesi Belediyesi'ne ziyaret

Öztaylan

Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz ve ekibi, AK Parti Balıkesir Milletvekili Cemal Öztaylan`ı ağırladı. Milletvekili Öztaylan, ziyarette belediyecilik tecrübelerini aktardı.

Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz ve ekibi, AK Parti Balıkesir Milletvekili Cemal Öztaylan`ı ağırladı.
Milletvekili Öztaylan, ziyarette belediyecilik tecrübelerini aktardı.
Birim müdürlerinin tamamının hazır bulunduğu toplantıda Karesi Belediyesi`nin yaptığı çalışmalar hakkında Bölgemiz Milletvekili Cemal Öztaylan bilgilendirildi.
Ziyarette, Bandırma Belediye Başkanlığı döneminde edindiği belediyecilik tecrübelerini aktaran Cemal Öztaylan, “Karesi Belediyesi`nde iyi işler başarabileceğine inandığımız iyi bir ekip mevcut. Herhangi bir konuda desteğe veya bilgiye ihtiyaç duyduğunuz zamanlarda çekinmeden bana ulaşabilirsiniz. Belediyeciliği bilen bir insanım. Belediye başkanlığı döneminde edindiğim bilgi ve tecrübeleri sizlerle paylaşmaktan memnuniyet duyarım." şeklinde konuştu.
Milletvekili Cemal Öztaylan`ın deneyimlerinden faydalanmak istediklerini kaydeden Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, "Sizler gibi tecrübeli insanların bizim arkamızda durması ve tecrübelerini aktarması çok önemli. Kentimizin sorunlarıyla yorulmadan, bıkmadan yakından ilgilenen vekilimize hem şahsım hem de Karesi İlçesi`nde yaşayan vatandaşlar adına teşekkür ediyorum" dedi.
Ziyaret, birim müdürlerinin bilgi paylaşımıyla devam etti.



  • Salı 24.2 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Çarşamba 26.5 ° / 11.4 ° false
  • Perşembe 21.4 ° / 12.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı